Bodycamp training van tennisschool de Maascourt

Bodycamp training van Boksclub Venray

 

Bodycamp training van boksclub Venray

Bodycamp Training van Tennisschool de Maascourt

Reactie's:

Sinds afgelopen zomer ben ik gestart met de bodycamp trainingen van Frank Janssen en Evelien Hendriks. Twee keer in de week word ik uitgedaagd om mij vol te geven, tijdens kracht- en interval-oefeningen. De eerste weken was echt doorbijten en er op vertrouwen dat het steeds beter zou gaan. Nu dat ik ruim 4 maanden verder ben kan ik zeggen dat ik er aan verslaafd ben geraakt. Heerlijk buiten sporten en dan ook nog eens een betere conditie opbouwen en niet te vergeten aan mijn lichaam zien dat mijn spieren meer vorm hebben gekregen. De goede begeleiding en voedingsadviezen geven mij net dat extra zetje in de goede richting. 


Wendy Linders  Venray

 

Ik ben bij Frank terecht gekomen via facebook, ongeveer 4 maanden geleden.
Ik heb een vrijblijvende afspraak gemaakt. Hij adviseerde mij om te gaan Bodycampen.
Lekker in een groep buiten trainen vindt ik erg leuk! Daarbij kreeg ik een bodyscan en ging aan de slag met zijn voedingsadvies.
Wat mij aanspreekt is dat Frank openhartig en eerlijk is. Geen diëten, maar gezonde en vers gemaakte voeding,
waarbij hij de 80/20 regel hanteert. 80% gezond en 20% meer genietvoedsel!
Het persoonlijk contact met Frank over voeding en tijdens de training, stimuleert en motiveert mij!
Laatst weer een body scan gedaan met een geweldig resultaat (-7kg) Ik maak me nu niet druk om af te vallen daar ik gewoon gezond en lekker kan eten zonder mijzelf uit te hongeren.
Een aanrader voor iedereen die gezonder wil leven, fitter wilt zijn of af wilt vallen met blijvend resultaat. Dit alles met een gezondere leefstijl!
 
Patricia Duijf    Venray