Hormoonbalansprogramma

We kennen de stelling "you are what you eat" ofwel "je bent wat je eet". Nog beter zou zijn "je bent wat je opneemt" !
Maar deze geweldige krachtige woorden zijn zoveel grootser dan we ons beseffen. Hippocrates zei niet alleen "onze voeding is ons medicijn", maar wat de meeste mensen vergeten is dat hij daar achter zei "en ons medicijn zou onze voeding moeten zijn".
Deze stellingen, mits door ons aangenomen, kunnen zoveel in ons leven veranderen. Want als we in plaats van (of naast) eten om te eten, ook gaan eten om ons lijf te voeden. Dat we ons gaan afvragen : Wat kan ik eten, dat niet alleen nu mijn immuunsysteem ondersteund, me meer energie geeft en desgewenst overtollig vet helpt te verliezen, maar dat zelfs bijna geneeskrachtig is voor mijn lichaam ? Want waarom zou je kiezen voor lage kwaliteit voeding,of voor semi-beste, als het allerbeste overal tot onze beschikking is.
Voeding kan ons genezen !

Maak voeding je vriend en niet je vijand!

Er wordt ons geleerd om te eten als we trek hebben. We leren onbewust om te eten bij sociale gelegenheden, maar ook als we gestresst, eenzaam of verdrietig zijn of bij andere emoties. En er is altijd zoveel eten om ons heen, dat hier geen grenzen in zijn.
Mijn geloof is dat we met goede voeding voor de meeste problemen het antwoord binnen handbereik kunnen vinden. Door de richtlijnen van de Hormoonfactor te volgen is in de praktijk gebleken dat ontzettend veel gezondheidsproblemen en kwaaltjes sterk kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

          Al deze kennis ligt aan onze voeten :

  • permanent gewichtsverlies
  • een geweldige weerstand
  • een stralende huid
  • tegengaan van veroudering
  • onbeperkt energie hebben
  • je gelukkiger voelen

We hoeven het alleen maar op te rapen

(zie menu "Media")

 

(bron: Jesse v.d. Velde)

Ongelofelijk, 10 weken terug was ik voor een orientatie/intake gesprek bij jou. Ik gaf aan uit balans te zijn, je beloofde mij dat je dit kon veranderen ... en dat deed je ook. Met een hormoon balans therapie en op maat gemaakte training, voelde ik met echt met de dag beter in mijn vel komen. Letterlijk en figuurlijk! Dit is wat ik zocht, dit is wat ik wil, dit is wat ik doe! Ik vind het gaaf met je te trainen en ik wordt goed ondersteund met voedingsadviezen. Wat mij betreft mogen we nog wel ff doorgaan Tot volgende week maar weer, kan bijna niet wachten...Roland Huisman - Leunen