Hormoonbalansprogramma

We kennen de stelling "you are what you eat" ofwel "je bent wat je eet". Nog beter zou zijn "je bent wat je opneemt" !
Maar deze geweldige krachtige woorden zijn zoveel grootser dan we ons beseffen. Hippocrates zei niet alleen "onze voeding is ons medicijn", maar wat de meeste mensen vergeten is dat hij daar achter zei "en ons medicijn zou onze voeding moeten zijn".
Deze stellingen, mits door ons aangenomen, kunnen zoveel in ons leven veranderen. Want als we in plaats van (of naast) eten om te eten, ook gaan eten om ons lijf te voeden. Dat we ons gaan afvragen : Wat kan ik eten, dat niet alleen nu mijn immuunsysteem ondersteund, me meer energie geeft en desgewenst overtollig vet helpt te verliezen, maar dat zelfs bijna geneeskrachtig is voor mijn lichaam ? Want waarom zou je kiezen voor lage kwaliteit voeding,of voor semi-beste, als het allerbeste overal tot onze beschikking is.
Voeding kan ons genezen !

Maak voeding je vriend en niet je vijand!

Er wordt ons geleerd om te eten als we trek hebben. We leren onbewust om te eten bij sociale gelegenheden, maar ook als we gestresst, eenzaam of verdrietig zijn of bij andere emoties. En er is altijd zoveel eten om ons heen, dat hier geen grenzen in zijn.
Mijn geloof is dat we met goede voeding voor de meeste problemen het antwoord binnen handbereik kunnen vinden. Door de richtlijnen van de Hormoonfactor te volgen is in de praktijk gebleken dat ontzettend veel gezondheidsproblemen en kwaaltjes sterk kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

          Al deze kennis ligt aan onze voeten :

  • permanent gewichtsverlies
  • een geweldige weerstand
  • een stralende huid
  • tegengaan van veroudering
  • onbeperkt energie hebben
  • je gelukkiger voelen

We hoeven het alleen maar op te rapen

(zie menu "Media")

 

(bron: Jesse v.d. Velde)

Mijn naam is Katie Darrah, 28 jaar en woon in Venray. Ik ontmoette Frank in februari 2013 nadat ik had besloten om weer eens gezonder en actiever te gaan leven. Ik voelde me moe, zwaar en ongezond en ik zag het ook aan mijn lichaam. Door met Frank te trainen, voelde ik mij weer verantwoordelijk over mijn lichaam en mijn gezondheid. Hij hielp mij om door te zetten en te realiseren dat mijn lichaam veel meer aan kan dan ik dacht. Bovendien gaf hij me bijzonder goed advies over voeding. Toen ik hieraan begon in februari, had ik echt iemand nodig die in mij geloofde en Frank wist mij altijd op een fijne manier aan te moedigen. Vier maanden later is mijn leefstijl compleet veranderd, Ik ben 11 kilo afgevallen, maar nog belangrijker ik VOEL me fantastisch! Ik ben echt trots op mezelf en ik ben Frank heel dankbaar voor zijn uitstekende begeleiding en bemoedigende woorden. Iedereen die geïnteresseerd is in personal training zou een afspraak moeten maken met Frank. Zijn enthousiasme over gezondheid en fitness is heel aanstekelijk!