Als eerste wordt uitgezocht waarom je lichaam in de eerste plaats uit balans is geraakt. Erg belangrijk, want dat is de reden waarom je nu op zoek bent naar een oplossing. De oorzaak ligt in alles wat je al gedaan hebt en nu nog doet in je dagelijks leven (lifestyle) 

Als tweede wordt je professioneel gescreend en getest om een beeld te krijgen van je lichaam en je gezondheid. Dan pas is het mogelijk om efficient te werk te gaan en een realistisch en haalbaar doel te stellen die aansluit op jouw wensen.                   Deze screening/analyse bestaat uit een hormoonanalyse, vitaminen/mineralen symptoomanalyse, darmanalyse (gezondheid komt vanuit je darmen), intake-formulieren en een bodyscan.

Als derde kan ik met deze resultaten een doelgericht en effectief trainings- en voedingsplan samenstellen.

(voor meer informatie hierover zie "Intake")

 

Personal training

Met een personal training krijg je een trainingssessie van een uur, waarbij ik je 1-op-1 begeleid met een speciaal voor jou gemaakt trainingsprogramma dat gebasseerd is op jouw doelstelling en huidig fitnessniveau.

In je persoonlijk dossier hou ik je metingen en resultaten bij en zorg ik voor de nodige aanpassingen, zodat jij zorgeloos en effectief kan blijven trainen. Je wordt regelmatig getest en gemeten, zodat ik ervoor kan zorgen dat je goed blijft reageren op je trainingen.

  • Ik let op veiligheid, techniek en vooruitgang.
  • Ik zorg voor motivatie, stimulatie en variatie.
  • Ik streef altijd naar een effectieve, maar vooral leuke trainingssessie.
  • Ik probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op trainings- en voedingsgebied.
  • Ik doe dat door regelmatig hiervoor workshops en seminairs te volgen.

 

Trainen doe je met plezier !

 

Mijn naam is Katie Darrah, 28 jaar en woon in Venray. Ik ontmoette Frank in februari 2013 nadat ik had besloten om weer eens gezonder en actiever te gaan leven. Ik voelde me moe, zwaar en ongezond en ik zag het ook aan mijn lichaam. Door met Frank te trainen, voelde ik mij weer verantwoordelijk over mijn lichaam en mijn gezondheid. Hij hielp mij om door te zetten en te realiseren dat mijn lichaam veel meer aan kan dan ik dacht. Bovendien gaf hij me bijzonder goed advies over voeding. Toen ik hieraan begon in februari, had ik echt iemand nodig die in mij geloofde en Frank wist mij altijd op een fijne manier aan te moedigen. Vier maanden later is mijn leefstijl compleet veranderd, Ik ben 11 kilo afgevallen, maar nog belangrijker ik VOEL me fantastisch! Ik ben echt trots op mezelf en ik ben Frank heel dankbaar voor zijn uitstekende begeleiding en bemoedigende woorden. Iedereen die geïnteresseerd is in personal training zou een afspraak moeten maken met Frank. Zijn enthousiasme over gezondheid en fitness is heel aanstekelijk!