Als eerste wordt uitgezocht waarom je lichaam in de eerste plaats uit balans is geraakt. Erg belangrijk, want dat is de reden waarom je nu op zoek bent naar een oplossing. De oorzaak ligt in alles wat je al gedaan hebt en nu nog doet in je dagelijks leven (lifestyle) 

Als tweede wordt je professioneel gescreend en getest om een beeld te krijgen van je lichaam en je gezondheid. Dan pas is het mogelijk om efficient te werk te gaan en een realistisch en haalbaar doel te stellen die aansluit op jouw wensen.                   Deze screening/analyse bestaat uit een hormoonanalyse, vitaminen/mineralen symptoomanalyse, darmanalyse (gezondheid komt vanuit je darmen), intake-formulieren en een bodyscan.

Als derde kan ik met deze resultaten een doelgericht en effectief trainings- en voedingsplan samenstellen.

(voor meer informatie hierover zie "Intake")

 

Personal training

Met een personal training krijg je een trainingssessie van een uur, waarbij ik je 1-op-1 begeleid met een speciaal voor jou gemaakt trainingsprogramma dat gebasseerd is op jouw doelstelling en huidig fitnessniveau.

In je persoonlijk dossier hou ik je metingen en resultaten bij en zorg ik voor de nodige aanpassingen, zodat jij zorgeloos en effectief kan blijven trainen. Je wordt regelmatig getest en gemeten, zodat ik ervoor kan zorgen dat je goed blijft reageren op je trainingen.

  • Ik let op veiligheid, techniek en vooruitgang.
  • Ik zorg voor motivatie, stimulatie en variatie.
  • Ik streef altijd naar een effectieve, maar vooral leuke trainingssessie.
  • Ik probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op trainings- en voedingsgebied.
  • Ik doe dat door regelmatig hiervoor workshops en seminairs te volgen.

 

Trainen doe je met plezier !

 

"Vier jaar geleden heb ik Pfeiffer opgelopen, en sindsdien kamp ik met vermoeidheidsklachten. Deze klachten werden waarschijnlijk ook in stand gehouden door stress en spanningen wegens een drukke studie, waardoor ik een tijdje terug oververmoeid raakte. Frank heeft me geadviseerd welke homeopatische middelen en voedingsmiddelen ik het best kan gebruiken tegen mijn klachten. Sinds drie maanden begeleid Frank me hierin, en voel ik me een stuk energieker. Ik voel me lichamelijk en geestelijk veel sterker, en kan weer genieten van dingen die me voorheen veel energie kostten. Heel erg bedankt, Frank!" Gwen Aben 22 jaar