Als eerste wordt uitgezocht waarom je lichaam in de eerste plaats uit balans is geraakt. Erg belangrijk, want dat is de reden waarom je nu op zoek bent naar een oplossing. De oorzaak ligt in alles wat je al gedaan hebt en nu nog doet in je dagelijks leven (lifestyle) 

Als tweede wordt je professioneel gescreend en getest om een beeld te krijgen van je lichaam en je gezondheid. Dan pas is het mogelijk om efficient te werk te gaan en een realistisch en haalbaar doel te stellen die aansluit op jouw wensen.                   Deze screening/analyse bestaat uit een hormoonanalyse, vitaminen/mineralen symptoomanalyse, darmanalyse (gezondheid komt vanuit je darmen), intake-formulieren en een bodyscan.

Als derde kan ik met deze resultaten een doelgericht en effectief trainings- en voedingsplan samenstellen.

(voor meer informatie hierover zie "Intake")

 

Personal training

Met een personal training krijg je een trainingssessie van een uur, waarbij ik je 1-op-1 begeleid met een speciaal voor jou gemaakt trainingsprogramma dat gebasseerd is op jouw doelstelling en huidig fitnessniveau.

In je persoonlijk dossier hou ik je metingen en resultaten bij en zorg ik voor de nodige aanpassingen, zodat jij zorgeloos en effectief kan blijven trainen. Je wordt regelmatig getest en gemeten, zodat ik ervoor kan zorgen dat je goed blijft reageren op je trainingen.

  • Ik let op veiligheid, techniek en vooruitgang.
  • Ik zorg voor motivatie, stimulatie en variatie.
  • Ik streef altijd naar een effectieve, maar vooral leuke trainingssessie.
  • Ik probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op trainings- en voedingsgebied.
  • Ik doe dat door regelmatig hiervoor workshops en seminairs te volgen.

 

Trainen doe je met plezier !

 

Alweer een tevreden gast waarmee ik heel fijn heb samengewerkt! Hier wordt ik zo blij van als iemand zijn doel bereikt! Dit schreef hij mij als dank! Afgelopen zomer heb ik eindelijk de stap gezet, zoals reeds lang overwogen, om voor mijn 50e verjaardag te stoppen met roken. Een van de belangrijkste reden voor mij om dit zo lang uit te stellen, is altijd geweest de angst om vele kilo’s aan te komen!! Dus mijn oplossing was: stoppen met roken en onder begeleiding van een personal trainer weer gaan sporten!! Als zodanig ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer (... lang leven het Internet!!Glimlach) en ben ik in contact gekomen met Frank dat uiteindelijk heeft geleid tot een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek heeft Frank vooral goed geluisterd naar mijn wensen en doelstellingen en hebben we samen een traject uitgestippeld van 2 x per week trainen met een horizon van 3 maanden. Vervolgens zijn we begonnen en hebben we vooral samen heel gericht invulling gegeven aan het uitgestippelde traject!! Inmiddels hebben we het hele traject conform planning afgerond en zijn de doelstellingen zoals we die besproken hadden ook 100% gerealiseerd. Elke training was als het ware een feest, dat wil zeggen: ik zag er telkens weer naar uit ..., maar wist ook dat er gewerkt moets worden!! Ik heb Frank leren kennen als een enthousiaste vakman: hij weet waar hij het over heeft....., wat kan...., wat niet kan...., wat moet.... en vooral ook: wat niet moet....!! Op de manier waarop hij mij heeft getraind blijkt ook dat hij een meester is om er een ‘persoonlijke touch’ aan te kunnen geven, naar behoefte van de klant! Ik wil op deze manier Frank dan ook bedanken voor de fijne en succesvolle samenwerking en kan alleen maar 200% positief zijn over mijn ervaringen met Frank en kan dus alle zoekende naar een personal trainer alleen maar adviseren: neem contact op met Frank, hij zal je niet teleurstellen!! Frank, bedankt man ... Groeten Twan Fransman (50 jaar)