Mocht je na een gratis en vrijblijvend informatiegesprek interesse hebben in een traject met mij, dan krijg je via de email of schriftelijk een intakeformulier en desgewenst een hormonale anamnese toegezonden. Ik raad je tevens aan al het boek "Het Hormoonbalansdieet" te lezen. Je weet dan wat je in grote lijnen van mijn voedingsplan kunt verwachten.

Ook vraag ik je voor het intakegesprek een voedingsdagboek bij te houden van 1 week. Zo kan ik goed zien, hoe jouw voedingspatroon momenteel eruit ziet. Daarbij kan ik meteen correcties aanbrengen en je verder adviseren. Het toepassen van een ander voedingspatroon gaat altijd in kleine stapjes.

Meten = Weten !

Tijdens het intakegesprek krijg je een bodyscan bij mij. Het zegt alles over je lichaamssamenstelling (vet%, spiermassa, visceraal vet, bodywater en je metabolische leeftijd) Dit gebeurt heel discreet ! Hierna bespreek ik meteen de resultaten.
Na het bespreken van je intakeformulier, hormonale anamnese, symptoomanalyse, vragenlijst darmen en de bodyscan gaan we over op een plan van aanpak.
Nu kunnen we met deze resultaten samen een doelgericht en effectief training- en voedingsplan samenstellen. 
Jij bepaalt zelf de duur en de intensiteit van je traject !

 

Maak een Afspraak...

  1. voor een gratis informatief gesprek
  2. Naam(*)
    Voer een geldige naam in aub
  3. E-mailadres(*)
    Geef aub een correct e-mailadres op.
  4. Telefoonnummer
    Invalid Input