Agelopen november 2017 had ik een feest. Net voor kerst kregen wij de foto’s van dit feest te zien. Ik schrok van mezelf. Ik dacht, ik moet echt iets aan mijn lijn gaan doen. Ik ben gaan zoeken op internet.Welk dieet past bij mij. Toen kwam ik bij personal trainer Frank Janssen uit. Ik heb hem gemaild en de dag na kerst kon ik al bij Frank terecht. Dit was een vrijblijvend gesprek. Hij had mij zo overtuigd en wat een energie straalt hij uit! Ik ben meteen begonnen. Niet met dieten, maar met mijn eetpatroon aan te passen. Op een manier waarop ik dit volhoudt en wat bij mij past! Ik kreeg hier zoveel energie van dat ik mijn passie hardlopen ook weer heb opgepakt. Ik ben nu 8 maanden verder, mijn doel om 10 kilo af te vallen was in een half jaar bereikt. Nu ga ik nog af en toe wegen bij Frank dit is voor mij net die stok achter de deur. Geweldig om te zien dat ook na 3 maanden het gewicht toch nog wat omlaag is gegaan tot -12 kilo! Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik aan het lijnen was, gewoon je patroon veranderen. Ik ben super enthousiast en zou dit iedereen aan willen raden, die zijn eet/leefpatroon wil veranderen. 

 

Ik heb ook de "Afslankchallenge" gedaan bij Frank. Kilo's verliezen (vooral vet) zonder me futloos te voelen, hongergevoel te hebben, niet de hele dag op shakes leven en de kilo's niet aankomen wanneer ik iets ongezonds zou eten of drinken. (geen jojo-effect) Dankzij de motivatie, inspiratie, adviezen en persoonlijke begeleiding van Frank en Evelien, is het mij gelukt om binnen 6 maanden 20 kilo af te vallen. (blijvend!) Precies wat ik nodig had: niet teveel poespas, niet te moeilijk, niet het "dieet-gevoel" te hebben, lekker eten en niet elke dag te hoeven sporten. Door de goede voedingsstoffen en de balans kan ik naast de gezonde voeding nu ook genieten van een vette hap en wat glaasjes alcohol zonder aan te komen. Ik heb veel meer energie, voel me zowel fysiek als geestelijk veel beter en kan van veel meer dingen optimaal genieten. Geen oneindig leerproces over gezonde voeding of calorieen tellen. Frank leert je een gezonde voedingsstijl aan, zodat je in een korte periode, precies weet hoe je gezond kan eten. Kennis die ik de rest van mijn leven zal gebruiken. Dream it, wish it, DO it !

Mijn naam is Katie Darrah, 28 jaar en woon in Venray. Ik ontmoette Frank in februari 2013 nadat ik had besloten om weer eens gezonder en actiever te gaan leven. Ik voelde me moe, zwaar en ongezond en ik zag het ook aan mijn lichaam. Door met Frank te trainen, voelde ik mij weer verantwoordelijk over mijn lichaam en mijn gezondheid. Hij hielp mij om door te zetten en te realiseren dat mijn lichaam veel meer aan kan dan ik dacht. Bovendien gaf hij me bijzonder goed advies over voeding. Toen ik hieraan begon in februari, had ik echt iemand nodig die in mij geloofde en Frank wist mij altijd op een fijne manier aan te moedigen. Vier maanden later is mijn leefstijl compleet veranderd, Ik ben 11 kilo afgevallen, maar nog belangrijker ik VOEL me fantastisch! Ik ben echt trots op mezelf en ik ben Frank heel dankbaar voor zijn uitstekende begeleiding en bemoedigende woorden. Iedereen die geïnteresseerd is in personal training zou een afspraak moeten maken met Frank. Zijn enthousiasme over gezondheid en fitness is heel aanstekelijk!

Sinds afgelopen zomer ben ik gestart met de bodycamp trainingen van Frank Janssen en Evelien Hendriks. Twee keer in de week word ik uitgedaagd om mij vol te geven, tijdens kracht- en interval-oefeningen. De eerste weken was echt doorbijten en er op vertrouwen dat het steeds beter zou gaan. Nu dat ik ruim 4 maanden verder ben kan ik zeggen dat ik er aan verslaafd ben geraakt. Heerlijk buiten sporten en dan ook nog eens een betere conditie opbouwen en niet te vergeten aan mijn lichaam zien dat mijn spieren meer vorm hebben gekregen. De goede begeleiding en voedingsadviezen geven mij net dat extra zetje in de goede richting.

Ik ben bij Frank terecht gekomen via facebook, ongeveer 4 maanden geleden.
Ik heb een vrijblijvende afspraak gemaakt. Hij adviseerde mij om te gaan Bodycampen.
Lekker in een groep buiten trainen vindt ik erg leuk! Daarbij kreeg ik een bodyscan en ging aan de slag met zijn voedingsadvies.
Wat mij aanspreekt is dat Frank openhartig en eerlijk is. Geen diëten, maar gezonde en vers gemaakte voeding,
waarbij hij de 80/20 regel hanteert. 80% gezond en 20% meer genietvoedsel!
Het persoonlijk contact met Frank over voeding en tijdens de training, stimuleert en motiveert mij!
Laatst weer een body scan gedaan met een geweldig resultaat (-7kg) Ik maak me nu niet druk om af te vallen daar ik gewoon gezond en lekker kan eten zonder mijzelf uit te hongeren.
Een aanrader voor iedereen die gezonder wil leven, fitter wilt zijn of af wilt vallen met blijvend resultaat. Dit alles met een gezondere leefstijl!

Begin 2017 ben ik begonnen bij Frank met de afslankchallenge. Ik voelde me futloos, moe en zat niet lekker in mijn vel. Daarbij had ik zeker 10 kilo overgewicht. Frank leerde me wat gezonde voeding is en liet mij dat zien en proeven in zijn keuken. Daarbij kreeg ik 2x per week personal training. Toen ikzelf me beter ging voeden, gingen de kilo's eraf. Nu augustus 2017 voel ik me topfit en ben 12 kilo kwijt! Nog steeds train ik bij Frank 1x per week op zijn Bodycamp en houdt hij op mijn verzoek, mij in de gaten met een maandelijkse bodyscan. Ben erg blij met dit traject en het resultaat.

Mijn zoon en ik zijn begin 2017 begonnen bij Frank. Mijn zoon had meer overgewicht, maar was ook niet tevreden over zijn lijf. Voor onze 1e afspraak moesten we een klein voedingsdagboekje bijhouden. Hieruit bleek dat we ons lichaam vulde i.p.v. voedde. Conclussie: Een ander en gezonder eetpatroon. Dit was in het begin moeilijk om daar een balans in te vinden. 80% gezond en 20% genietvoedsel. Gaandeweg ging dit steeds beter. Daarbij kregen we consequent 2x per week samen krachttaining en interval-oefeningen.Vooral de grote spiergroepen hebben we flink laten werken de afgelopen 8 maanden. Ik had ook last van mijn darmen. Moeilijke stoelgang. Deze is sterk verbeterd en weer normaal. Nu 8 maanden later ben ik blij met het resultaat. Ik zie er veel beter en gespierder uit en voel me een stuk fitter. Mijn zoon ook. We zijn gestopt met personal training en trainen nog 1x per week bij Frank op de Bodycamp. Mocht je twijfels hebben om dit traject in te gaan, begin eraan en zet door! Je zult merken dat je er zoveel beter bij voelt.

Ongelofelijk, 10 weken terug was ik voor een orientatie/intake gesprek bij jou. Ik gaf aan uit balans te zijn, je beloofde mij dat je dit kon veranderen ... en dat deed je ook. Met een hormoon balans therapie en op maat gemaakte training, voelde ik met echt met de dag beter in mijn vel komen. Letterlijk en figuurlijk! Dit is wat ik zocht, dit is wat ik wil, dit is wat ik doe! Ik vind het gaaf met je te trainen en ik wordt goed ondersteund met voedingsadviezen. Wat mij betreft mogen we nog wel ff doorgaan Tot volgende week maar weer, kan bijna niet wachten...

Maak een Afspraak...

  1. voor een gratis informatief gesprek
  2. Naam(*)
    Voer een geldige naam in aub
  3. E-mailadres(*)
    Geef aub een correct e-mailadres op.
  4. Telefoonnummer
    Invalid Input